Luisterkind

Helder voelen      Puur zijn       Verzachten

We kennen allemaal de momenten waarop we hard ons best doen maar het ‘gewoon’ even niet meer weten. Momenten dat we met onze handen in het haar zitten.
Als je denkt: ‘had ik maar iemand die met me meekijkt, die mij ziet… waar ik even op mag leunen, die mij helpt om antwoorden in mijzelf naar boven te krijgen’, kan ik jou via een Luisterkind afstemming helpen helder te krijgen wat er bij jezelf of bij je kind speelt en om inzichten te vinden en handvatten geven hoe je verder kunt.

Maar wat is nu Luisterkind?
Kort samengevat, leg ik op zielsniveau contact met jou of met je dier. Op zielsniveau hebben we een gesprek over datgene waar jij als aanvrager vragen over hebt. Dat wat jij me vertelt, schrijf ik op en hiervan ontvang je een verslag. Dit verslag heet een afstemming.
Een Luisterkind afstemming kun je niet alleen voor jezelf aanvragen, maar ook voor je
kind(eren), voor dieren, voor overleden mensen of als je zwanger bent en vragen hebt voor of over je ongeboren baby.
* Als je een afstemming aanvraagt voor je kind ouder dan 10 jaar, heb ik ook toestemming nodig van je kind.

Hoe het werkt in praktische zin
Je hoeft niet naar mij toe te komen, je hoeft niet te reizen en dit kan, zeker als je voor een kind een afstemming aanvraagt of voor een (ziek) dier, een groot voordeel zijn. Er is alle tijd en ruimte voor jouw verhaal. Jij stuurt mij een email met daarin informatie over jouw situatie en de vragen die je hebt. Deze verstuur je samen met een foto waar jij -of degene voor wie je een afstemming aanvraagt- alleen (!) op staat. Binnen twee weken na je aanvraag en betaling ontvang je het verslag met antwoorden en handvatten.

Voorbeelden van vragen
Waarom slaapt mijn kind zo slecht? Waarom is mijn kind zo vaak boos? Wat is er met mijn dier aan de hand? Waarom wordt mijn kind gepest? Waarom is mijn kind zo angstig? Waarom maakt mijn kind moeilijk vrienden?
Waarom loop ik telkens vast in mijn werk? Ik heb zoveel, maar waarom voel ik me vaak verdrietig, onbegrepen, alleen? Ik wil graag weten of het goed gaat met mijn overleden familielid of vriend(in). Waarom heeft onze baby voor ons gekozen? Wat wil onze ongeboren baby ons al vertellen? Hoe kan ik in mijn zwangerschap al zo goed mogelijk voor mijn baby zorgen?

Niemand is te jong of te oud voor Luisterkind.

Als jij een steuntje in de rug kan gebruiken, luister ik met liefde naar je. Waarna je zelf weer verder kunt.
Gun jij jezelf dit cadeau?

Als je een Luisterkind afstemming wilt aanvragen, stuur je me een email via info@gajemeeopavontuur.nl

Warme groet, Yvonne
Ik wil uitdrukkelijk vermelden dat ik geen arts ben en geen toekomst kan voorspellen.
Ik maak dat wat gezien wil worden helder.